بلیط هواپیما | خرید بلیط هواپیما | هتل خارجی | بلیط ارزان

بلیط هواپیما | خرید بلیط هواپیما | هتل خارجی | بلیط ارزان

بلیط هواپیما | خرید بلیط هواپیما | هتل خارجی | بلیط ارزان

چگونه ویزای توریستی بلژیک بگیریم؟

تصویر کشور بلژیک بر روی نقشه

 

چگونه ویزای توریستی بلژیک بگیریم؟

بلژیک یکی از کشورهای قدیمی قاره سبز است که دارای پایگاهی مهمی از لحاظ سیاسی – مقر اصلی اتحادیه اروپا و یکی از بنیان‌گذاران پیمان آتلانتیک شمالی – است. همچنین، این کشور در همسایگی برخی از مهمترین کشورهای مانند هلند، آلمان، لوکزامبورگ و فرانسه قرار داشته و یکی از کشورهای عضو پیمان شینگن است.

نمایی از شهر بروکسل

بلژیک علاوه بر برخورداری از موقعیت استراتژیک، دارای آب و هوایی معتدل و بارانی بوده و نیمی از مساحت این کشور توسط جنگل‌ها احاطه شده است. از این‌رو، جاذبه‌های تاریخی و طبیعی در کنار موقعیت سیاسی موجب افزایش رفت و آمد به این کشور شده است.

انواع ویزای بلژیک

تصویر پاسپورت

پیش از درخواست ویزا، بسته به هدف سفر باید نوع ویزای درخواستی مشخص شود.

  • ویزای کوتاه مدت (توریستی و تجاری)
  • ویزای اقامت طولانی مدت (اجازه اقامت موقت) برای ادامه تحصیل
  • اجازه اقامت (ویزای نوع D)
  • ویزای الحاق به خانواده پس از ازدواج (همسر بلژیکی یا تبعه یکی از کشورهای اروپا یا همسر خارجی دارای اقامت بلژیک)

مدارک لازم برای ویزای توریستی بلژیک

تصویر شناسنامه ایرانی

  • تکمیل فرم درخواست ویزا به همراه یک نسخه کپی
  • ۲ قطعه عکس جدید (قطع پاسپورتی ۴*۶)
  • هزینه درخواست ویزا 

اصل و يک سری کپی از مدارک ذيل نيز باید ارائه شود؛ گفتنی است اصل مدارک پس از انجام بررسی‌های لازم به متقاضی استرداد خواهد شد.

۱) اصل گذرنامه و کپی: گذرنامه متقاضی باید حداقل تا ۳ ماه پس از انقضای ویزا دارای اعتبار باشد. همچنین، کپی گذرنامه باید از تمامی صفحه‌ها، از جمله صفحه‌های دارای مهر ویزا، ارائه شود.

۲) ترجمه شناسنامه

۳) برنامه سفر: منظور از برنامه سفر مکان‌هایی است که تمایل به بازدید از آن‌ها دارید.

۴) مدارکی دال بر استطاعت مالی: ارائه مدارکی دال بر توانايی تقبل هزينه‌های اين سفر (٩۵يورو بابت هر روز اقامت)

۵) رزرو هتل: برای تمامی مدت زمان اقامت

۶) رزرو بليط هواپيما 

۷) بیمه‌نامه مسافرتی معتبر با پوشش ۳۰,۰۰۰ یورو

۸) مدارک اثبات وضعيت کاری متقاضی در ايران

الف) کارمندان:

  • گواهی اشتغال به کار
  • فيش حقوقی
  • مدرکی دال بر دارابودن بيمه درمانی؛ برای مثال، ليست بيمه
  • گردش حساب ۶ماهه (ارائه نامه بانک مبنی بر داشتن حساب بانکی کافی نیست.)

ب) تجار:

  • اسناد شرکت
  • رسيد پرداخت آخرين ماليات
  • گردش حساب ۶ماهه (ارائه نامه بانک مبنی بر داشتن حساب بانکی کافی نیست.)

ج) افراد با کار آزاد و خويش فرما:

  • پروانه کسب (دفتر، مغازه و...)
  • رسيد پرداخت آخرين ماليات
  • گردش حساب ۶ماهه (ارائه نامه بانک مبنی بر داشتن حساب بانکی کافی نیست.)

د) افراد بازنشسته:

  • حکم بازنشستگی
  • گردش حساب ۶ماهه (ارائه نامه بانک مبنی بر داشتن حساب بانکی کافی نیست.)

ه) برای همراهانی که شاغل نيستند:

  • همسر: سند اثبات رابطه خویشاوندی (شناسنامه)
  • فرزندان: سند اثبات رابطه خویشاوندی (ارائه شناسنامه پدر برای کل اعضای خانواده کافی است).
  • برگه اشتغال به تحصيل (باتوجه به سن فرزند)
  • رضايتنامه محضری از پدر و مادر (در صورتی که فرزند تنها سفر می‌کند)
  • رضايتنامه محضری از پدر يا مادر (در صورتی که فرزند تنها با يکی از والدين سفر می‌کند).

۹) ارائه مدرکی دال بر رابطه متقاضی با ایران مانند سند مالکيت و...

نمایی از کشور بلژیک

نکته‌های مهم:

  • درخواست ويزا به همراه مدارک ذکر شده باید حداقل يک ماه قبل از تاريخ تخمينی سفر ارائه شود.
  • پس از دريافت پاسخ مثبت ويزا، متقاضی باید رسيد پرداخت هتل و بليط خريداری شده خود را ارائه دهد.
  • دارندگان ویزای شنگن می توانند از دیگر کشورهای عضو شینگن نیز وارد خاک بلژيک شوند.
  • همچنین درخواست‌هایی مورد بررسی قرار خواهند گرفت که مقصد اصلی سفر در منطقه شینگن کشور بلژیک باشد.

تعیین وقت برای درخواست ویزا

نمای داخلی سفارت بلژیک

برای تعیین ویزا متقاضی ابتدا باید به سایت www.visaonweb.diplomatie.be مراجعه کرده و شخصا نسبت به تکمیل فرم درخواست اقدام کند. در صورت تکمیل فرم بدون ایراد یا اشکالی «شماره پیگیری» به وی داده خواهد شد. بدیهی است پس از دریافت شماره متقاضی قادر به تغییر اطلاعات مندرج در فرم نخواهد بود. سپس متقاضی باید برای دریافت وقت به سایت www.visa4Belgium.com مراجعه کند (در اختیار داشتن شماره اینترنتی برای این مرحله الزامی است). پس از تعیین وقت حضور در سفارت از فرم مربوطه پرینت گرفته و در روز مذکور دو کپی از فرم را به همراه داشته باشد.

نکته‌های مهم:

  • از تاریخ یازدهم خردادماه ۱۳۹۶، سفارت بلژیک در تهران از فرآیند ویزای آنلاین استفاده می‌کند.
  • فرم درخواست وقت ملاقات رایگان است.
  • وقت تعیین شده مختص متقاضی بوده و امکان انتقال آن وجود ندارد.
  • در صورت عدم حضور در وقت مقرر اجازه دریافت وقت مجدد تا ۳ ماه داده نخواهد شد.
  • تنها متقاضیان اجازه ورود به اتاق عمومی انتظار داخل بخش ویزا را خواهند داشت. البته متقاضیان کم سن اجازه داشتن همراه را دارند.

زمان لازم برای درخواست ویزا

تصویر موافقت با درخواست ویزا

برای درخواست ویزا بهتر است حداکثر ۳ ماه و حداقل ۳ هفته پیش از تاریخ عزیمت اقدام شود.

هزینه ویزا

تصویر اسکناس یورو

هزینه ویزای کوتاه مدت (ملاقات خانوادگی، توریستی ، تجاری) ۶۰ یورو و برای ویزای طولانی مدت (الحاق به خانواده ، دانشجوئی) ۱۸۰ یورو است. همچنین، در صورت منفی بودن نتیجه درخواست این مبلغ قابل استرداد نخواهد بود.

سفارت بلژیک در ایران

تصویر پرچم کشور بلژیک

نشانی: تهران، الهیه، خیابان آقابزرگی، کوچه شیرین، پلاک ۴

تلفن‌ تماس برای امور ویزا: ۲۲۲۴۸۵۸۲ (۰۲۱)

نمابر: ۲۲۲۴۷۳۱۳ و ۲۲۳۹۱۱۶۰ (۰۲۱)

پست الکترونیک: visa.teheran@diplobel.fed.be

ساعت کاری سفارت بلژیک برای صدور ویزا: روزهای یک‌شنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۸ صبح تا ۱۲:۳۰ ظهر

برای انجام خدمات کامل سفارت بلژیک همواره میتوانید با شماره های ما تماس حاصل فرمایید.

021-95119166

021-88517171

موارد مرتبط

0 نظر
نوشتن نظر